| 2020. február. 17. | 1 perc olvasás

A soproni Ferenczi Csongor magyar bajnok lett!

Február 15-én rendezték meg a 2020 évi. Knock-down Karate Felnőtt Magyar Bajnokságot Budapesten. Ferenczi Csongor a 2018-as bronz, illetve a 2019-es ezüst után idén aranyéremmel zárta a versenyt a -85 kilogrammos kategóriában.

A karatéka ezzel az eredménnyel kvalifikálta magát az áprilisi grúziai Európa Bajnokságra. - Szeretném megköszönni a felkészítést és az abban nyújtott segítséget Zsolt Demeternek és a WAIDO Fight Academy tagjainak. Szeretném megköszönni barátnőmnek Szentkirályi Dórának, hogy a felkészülés alatt is mindenben támogatott - emelte ki Ferenczi Csongor Facebook-bejegyzésében.

​Rengeteg érzés, emlék, elhangzott mondat felsejlik az elmúlt 12 hétről, ami a közvetlen készülést illeti - olvasható a WAIDO Fight Academy beszámolójában. A csapat kiemelte azt is: nagyon érdekes és összetett volt szakmailag a felkészülés és a döntő egyaránt, ezért azt is érzékeltetnék a "kívül- és nem annyira kívülállóknak", hogy mennyire színesek az ilyen időszakok. Erre a következő bejegyzéseikben kerítenek sort.

Felvételek forrása: Facebook

Legnépszerűbb cikkek