| 2020. november. 6. | 3 perc olvasás

A soproni Galavics Dorina a 30. Miss Hungary döntősei között

Idén a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában. A felnőtt kategória döntősei között a soproni, Galavics Dorina képviseli megyénket.

A rangos megmérettetésen a korábbi hagyományos elemek mellett idén jelentős arculatváltás is történik, visszafogott, elegáns rendezvényt kíván megvalósítani a rendezvény szervező csapata. A verseny nagy hangsúlyt helyez a női szépség, a nőiesség bemutatására, de mindezt a nemzeti értékekkel ötvözve, hogy illeszkedjék a helyszínhez, a Gödöllői Királyi Kastélyhoz. Mindez egyfajta időutazáson keresztül jelenik meg, kiemelve az életmód, az egészség és a természetvédelmének a fontosságát. Ezen fő gondolatok mentén szeretnének olyan üzeneteket eljuttatni a nőkhöz, amiket a mindennapokban egyaránt hasznosítani tudnak a fiatalabb és az idősebb generáció képviselői is. A verseny során Erzsébet királyné világa összekapcsolódik a modern digitális világgal, mely most egyre nagyobb szerepet kap a jelenlegi helyzetben.

A kép bal oldalán Galavics Dorina, a 30. Miss Hungary döntőse
A kép bal oldalán Galavics Dorina, a 30. Miss Hungary döntőse

A felnőtt döntősők közé a 19 éves Galavics Dorina is bekerült. A soproni lány 14 éves kóra óta foglalkozik modellkedéssel, mellette rendezvényszervezőként dolgozik. A modellkedés mellett öt éves kora óta lovagol, szabad idejében szívesen utazik, és fotózik. A jövőben rendezvényszervezéssel, utazásszervezéssel, eskövőszervezéssel, és fodrászattal is szívesen foglalkozna , de a média világában is kipróbálná magát. A soproni szépség hajának különleges története van.

- 10 éves koromig egyenes hajam volt, majd elmentünk Görögországba nyaralni ahol bementem a vízbe egy kis öbölbe, kijöttem és göndören száradt meg. Azóta ilyen göndör vagyok, pedig nem akkor érte először sós víz a hajamat. Célom a versennyel hogy tapasztalatot és barátokat szerezzek, megismerjenek az emberek és nem utolsó sorban elvinni a koronát! -tette hozzá magabiztosan a döntős soproni lány.

A felnőtt döntősök estélyi ruháit Czédly Mónika és csapata, a D'Élia szalon készíti, a kollekciót Erzsébet királyné ruhái inspirálták, míg a tinik estélyi ruháit Szentirmai Martha tervezi a Millaas kollekciójából.

A szervezők mindent megtesznek, hogy a hölgyek valóban királynőnek érezzék magukat. Október közepén a kastélyban Erzsébet királyné eredeti ruháinak rekonstrukcióiban két napon keresztül fotózták a döntősöket. Összeszokott stáb és a kastély segítőkész dolgozói is mindent megtettek azért, hogy a döntős lányok egy hétvégén át belekóstolhassanak és megszeressék a királynői ruhák és a kastély hangulatát. 

A döntő programjában is helyt kap Gödöllő. A D'Élia Szalon, azaz Czédly Mónika Sisi korhű ruháinak bemutatója mellett Kézér Gabriella a Gödöllő Táncszínházzal egy táncjátékot állít színpadra erre az alkalomra, de színpadra lép a a cross-over zenei irányzatot képviselő háromtagú, csodálatos hölgyekből álló Glória Singers és Erdőhegyi Brigitta is a tervek szerint.

- Gödöllőn nagy szeretettel fogadtak bennünket, és nagy öröm számunkra, hogy az önkormányzat és a kastély is támogatja az elképzeléseinket. A Miss Hungary 2020 döntője a tervek szerint a közönség számára nyitott rendezvény lesz, a biztonsági szabályok és előírások betartása mellett. Szeretnénk ha minél többen eljönnének, és megnéznék a Gödöllői Királyi Kastélyt és a Díszteremben Erzsébet királyné koronázási ruhájának rekonstrukcióját, illetve a koronázási ékszerek hiteles másolatait is. Biztonságos, színvonalas rendezvényre készülünk. Bízunk benne, hogy olyan esemény lesz a 30. Miss Hungary Gála, amely jó hírét viszi Gödöllő városának, a Gödöllői Királyi Kastélynak és persze a Miss Hungary versenyének is. - tette hozzá az esemény lebonyolítását vállaló szervező.

Legnépszerűbb cikkek