| 2021. április. 1. | 1 perc olvasás

A Soproni Gyógyközpont munkatársát is díjazták az Év Covid dolgozója szavazáson

Lezárult a Duna Bónum Alapítvány közösségi voksolása, amelyen az Év Covid dolgozóit keresték. Moser-Bán Katalin, a Soproni Gyógyközpont Beszerzési és Vagyongazdálkodási Osztályának osztályvezetője, az intézmény gazdasági igazgatóhelyettese a „nem ágy mellett dolgozó” kategóriában nyerte el a kitüntető címet.

Az alapítvány által kiírt szavazás a „Fogjunk össze!” kezdeményezés egyik alprojektje volt, ahol olyan egészségügyben dolgozókat kerestek, akik kiemelkedő tevékenységükkel segítették a Covid járvány elleni védekezést.

Az alapítvány a járvány első hulláma óta koordinálja a koronavírus ellen küzdő egészségügyi dolgozók támogatására érkezett anyagi és tárgyi felajánlásokat. Azokat szerették volna díjazni, akik a betegellátásban és egyéb területeken is kiveszik részüket az embert próbáló időszak nehéz feladataiból. A Duna Bónum Alapítvány orvos, szakdolgozó és nem ágy melletti dolgozó kategóriában 96 főt díjazott.

Moser – Bán Katalin tagja a kórház járványügyi teamjének, szerteágazó feladatai mellett a Beszerzési és Vagyongazdálkodási Osztály vezetőjeként koordinálja a védekezéshez és betegellátáshoz szükséges eszközök, védőfelszerelések beszerzését és elosztását.


Fotó: Soproni Gyógyközpont

Munkatársai nevezték az Év Covid dolgozója díjra, amit nagy megtiszteltetésként és pozitív visszajelzésként élt meg. A díjjal az egész osztályom munkáját ismerték el, hiszen ugyan a háttérben végezzük tevékenységünket, de a védőfelszerelések és eszközök biztosításával mi is kivesszük a részünket a járvány elleni védekezésben – mondta el. Az elismerés újabb erőt ad, hogy továbbra is maximálisan segítsük a kórházunkban kezelt koronavírusos betegek gyógyítását és az egészségügyi dolgozóink küzdelmét, amelyet a betegeink egészségéért vívnak- tette hozzá.

A díjakat az alapítvány képviselői Budapesten, 2021. március 29-én ünnepélyes keretek között adták át.

Borítókép; Soproni Gyógyközpont

Legnépszerűbb cikkek