A soproni Hirschler Glas Kft. diadalmaskodott az Év Gyára 2019 versenyen

Év Gyára 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel és a leginnovatívabb gyártó kategóriában is a Hirschler Glas Kft. vitte el a pálmát. A PPH Media által életre hívott verseny eredményhirdetését a napokban tartották.

A nettó árbevételi kategóriák alapján kiosztott két összetett díjat egy vegyipari gyártó és egy soproni járműipari beszállító családi vállalkozás, a Hirschler Glas Kft. nyerte. Az Év Gyára 2019 díjakat – a koronavírus által kiváltott helyzethez alkalmazkodva – idén virtuálisan, ünnepélyes online eredményhirdetésen adták át a nyerteseknek.


forrás: Hirschler Glas Kft.

Fontos tudni, hogy a koronavírus által kiváltott gazdasági válság nem befolyásolta, mert nem befolyásolhatta a zsűri szempontjait, hiszen a pályázatot tavaly november végén zárták le, így az eredmények a 2019-es év teljesítményére vonatkoznak.

 

Az Év Gyára 2019 összetett nyertesei

Év Gyára 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel kategóriában: BorsodChem Zrt.

Év Gyára 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában: Hirschler Glas Kft.

A legjobb zöldmezős beruházásért: Glencore Agriculture Hungary Kft.

Kategória győztesek:

Legjobb menedzsmentfolyamatok: Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Leginnovatívabb gyártó: Hirschler Glas Kft.

Legjobb termelő: Continental Automotive Hungary Kft.

Legeredményesebb gyártástámogató: BorsodChem Zrt.

Vevői elégedettség (Kiemelt támogató: MEWA): Adu Alba Kft.

Dolgozói elégedettség: Chinoin Zrt. Miskolci Gyáregysége

Beszállítói kapcsolatok: Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Energiahatékonyság: BorsodChem Zrt.

Ipar 4.0 (szakmai partner: SZTAKI): Duna-Dráva Cement Kft. Beremendi Gyáregysége

A versenyben shortlistre került még az Emika Zrt.

Az Év Gyára versenyt a GyártásTrend Magazint is kiadó, nemzetközi hátterű PPH Media több éve olyan rangos szakmai partnerek támogatásával rendezi meg, akik számára kiemelten fontos a gyártó cégek elérése, illetve a hazai gyáregységekkel történő együttműködés. A verseny széleskörű kommunikációja az Év Gyárához csatlakozó partnerek számára lehetőséget biztosít, hogy közelebb kerüljenek az ipari szektor szereplőihez, ismertségüket növeljék, illetve a pályázó gyáregységekkel létrejött személyes találkozások alkalmával értékes kapcsolatokat építsenek.

Az Év Gyára versenyt idén is meghirdeti a GyártásTrend magazint kiadó PPH média, amelyre várják a vállalatok jelentkezését! Az Év Gyára 2020 verseny pályázati időszakának kezdete: 2020. szeptember 7., a pályázatok beérkezésének határideje: 2020. november 20. További részletek a verseny weboldalán található.

Legnépszerűbb cikkek