| 2021. október. 20. | 1 perc olvasás

A Soproni Polgárőr Egyesület munkáját is elismerték a nemzeti ünnep alkalmából

Elismerések átadásával kiegészített ünnepséget tartott az Országos Polgárőr Szövetség a XX. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye alkalmából.

"A polgárőrök minden elismerést megérdemelnek. Az önkéntes, közösségi munka, az egyén társadalmi felelősségvállalása az emberek biztonságáért a legnemesebb emberi cselekedetek közé tartozik, az újkori modern hazafiság egyik megjelenési formája. Hálásak vagyunk Magyarország több mint 60 ezer polgárőrének! Köszönjük a munkájukat!” - mondta az ünnepségen Dr. Simicskó István volt honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, országgyűlési képviselő.

Az OPSZ - Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette - többek között - a Soproni Polgárőr Egyesületet.

Az OPSZ - Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a polgárőrmozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette - többek között - Erényi Ottót, a Soproni Polgárőr Egyesület tagját.


Fotó: Sebestyén Jenő

Borítókép; Sebestyén Jenő 

Legnépszerűbb cikkek