| 2022. december. 15. | 2 perc olvasás

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársait díjazták a rendészeti központban

Ünnepélyes állománygyűlést tartottak a Soproni Rendőrkapitányságon. Az esemény keretében elismeréseket adtak át a kapitányság munkatársainak, amelyeket példaértékű szolgálatellátásukkal és magas színvonalú munkájukkal érdemeltek ki.

A Soproni Rendőrkapitányság épületében tartottak ünnepélyes állománygyűlést. Az eseményen dr. Herczeg Zoltán r. alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője elmondta, hogy a közbiztonság fenntartása végett komoly munkát végeznek, amelynek ékes bizonyítéka, hogy a 2022-ben a Soproni Rendőrkapitányság „Az év kapitánysága” címet nyerte el. 

 

Fotó: Griechisch TamásA rendezvényen a városvezetés részéről részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester, valamint dr. Simon István, Sopron alpolgármestere. Dr. Farkas Ciprián köszönetét fejezte ki a kapitányság dolgozóinak azért, hogy megfeszített munkával járulnak hozzá a város közbiztonságához. – Úgy gondoljuk, hogy a Soproni Rendőrkapitányság és a város együttműködése kiváló és példaértékű. Minden évben 12 millió forinttal támogatjuk a Soproni Rendőrkapitányság munkáját, ezt a rendőrkapitány belátása szerint használja fel, ahogy az a megítélése szerint a legjobban tud hasznosulni a város javára. Ebből néha jut a rendőri állomány tagjainak jutalmazására is. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is több rendőrt tudtunk karácsony tájékán jutalomban részesíteni, hiszen azt a magas szintű munkát, amit ők végeznek, a város közbiztonságában látjuk visszaigazolódni. Az idei esztendőben a Soproni Rendőrkapitányság munkáját a magyar kormány és az önkormányzat is tudta támogatni a Rendészeti Integrált Központ felépülésével – mondta el dr. Farkas Ciprián polgármester. 
 

Fotó: Griechisch Tamás


A Soproni Rendőrkapitányság nemcsak Sopronban tevékenykedik, hanem a város környékén is, ahol a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. közel 20 ezer hektár erdőt kezel.  Emiatt a rendezvényen a Tanulmányi Erdőgazdaság is képviseltette magát, valamint tárgyi jutalmakat osztott ki a kapitányság dolgozói között. 

 

Fotó: Griechisch Tamás- A Soproni Parkerdő az ország egyik leglátogatottabb parkerdeje. A kapitányság és az állomány nagyon fontos partnerünk abban, hogy ott is kellően informáljuk és kiszolgáljuk a lakosság minden igényét, és hogyha baj van, akkor mi is tudjunk kihez fordulni. Az együttműködésünk nem újkeletű, de mindig próbáljuk szorosabbra és magasabb szintre emelni – fogalmazott dr. Sándor Gyula, a TAEG Zrt. vezérigazgatója. 

A rendezvény zárásaként a jelenlévők megtekinthették a Soproni Rendőrkapitányság nemrégiben elkészült imázsfilmjét is. 
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek