| 2023. december. 8. | 1 perc olvasás

A soproni sportvezetőket köszöntötte a városvezetés

A soproni sportszervezeteket köszöntötték csütörtökön a Hotel Sopronban. Az évzáró rendezvényen a városvezetés megköszönte az egyesületek egész éves munkáját. Az eseményen elhangzott, hogy az önkormányzat számára kiemelten fontos a mozgás és az egészéges életmód népszerűsítése a fiatalok körében.

A soproni sportegyesületek számos hazai és nemzetközi megmérettetésen is sikeresen szerepeltek 2023-ban. A vezetők köszöntésén dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István alpolgármester, dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester és Barcza Attila országgyűlési képviselő is kifejezte elismerését az elvégzett magas színvonalú munkáért. A polgármester kiemelte: Sopron nemzeti sportváros, ahol nagy kínálat várja a sportolni vágyó fiatalokat.

fotó:Griechisch Tamás
fotó:Griechisch Tamás

„Több mint 80 sportszervezet tevékenykedik Sopronban a verseny-, az utánpótlás, és a tömegsport területén, erre büszkék vagyunk, de egyben nagy felelősséget is jelent, hiszen biztosítani kell a szükséges intézményi hátteret, és a szakembergárdának a sikerhez szükséges feltételeket is. Mi ennek érdekében mindent elkövetünk, ezen az alkalmon pedig megköszönjük a sportszervezetek munkáját"- mondta el dr. Farkas Ciprián.

A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség nevében Kósa István elnök emléklapot adott át Rázó Lászlónak és Czetin Zoltánnak a sporteseményeken nyújtott segítségükért. Az esemény folytatásában Bolodár Zoltán, a Soproni Múzeum fotó adattárosa tartott előadást a résztvevőknek.

fotó:Griechisch Tamás
fotó:Griechisch Tamás
fotó:Griechisch Tamás

 

Címkék: sport

Legnépszerűbb cikkek