| 2018. január. 22. | 1 perc olvasás

A Soproni Tigrisek vezetik a tabellát!

A hétvégén Sopronban rendezték meg a kerekesszékes kosárlabda bajnokság fordulóját, amely soproni sikereket hozott.

A Tigriesek által rendezett kerekesszékes kosárlabda forduló  első mérkőzésén a két soproni csapat a Tigrisek és a Sólymok csaptak össze, amely egy igazán izgalmas meccset hozott és végül a Tigrisek győzelmét hozta.  

A második mérkőzésen a Sólymok a bajnoki címvédő budapesti Törekvéssel játszottak egy igazán fordulatos meccset, amely aztán igazi meglepetés eredménnyel zárult, hiszen a remek csapatjátéknak köszönhetően a helyi alakulat bravúros győzelmet aratott. 

A forduló zárómérkőzésén a Soproni Tigrisek előtt állt a nagy feladat, hogy egy sikeres és fegyelmezett játékkal lepjék meg a budapesti csapatot és esetleges győzelmük esetén a bajnoki tabellán is átvegyék így a legmagasabb pozicíót tőlük.  

Magyar András tanítványai, a Soproni Tigrisek már a legelején megszerezték a vezetést, amit aztán a mérkőzés végéig ki sem engedtek a kezükből. A remek taktikának és a fegyelmezett játéknak köszönhetően a soproniak  bravúros győzelmet arattak, amely azt is jelenti, hogy sikerült átvenni a vezetést a bajnoki táblázaton a fővárosi csapattól. 

 

Eredmények :

Soproni Tigrisek - Soproni Sportiskola Sólymok   47-31

Soproni Sportiskola Sólymok - Törekvés    42 - 35

Soproni Tigrisek - Törekvés   43 - 34 

Legnépszerűbb cikkek