A Soproni Vízmű Zrt. közleménye az elmaradt vízmérő-leolvasások pótlásáról

A Soproni Vízmű Zrt. közleményben tájékoztatja a felhasználóit arról, hogy a COVID-19 vírus okozta járványügyi helyzet miatt elmaradt áprilisi és májusi vízmérő-leolvasásokat mikor fogják pótolni.

A pótlás az alábbi területeken és időszakokban várható:
- Sarród teljes területén június 1-12. között,
- Sopron érintett utcáiban:
Kossuth L. u.: 06. 01-12.
Wesselényi M. u.: 06. 01-13.
Vörösmarty M. u., Fasor u., valamint Csatkai E. u.: 06. 02-14.
Kölcsey F. u. és Tompa M. u.: 06. 03-15.
Jókai M. u.: 06. 05-17.
Ősz u.: 06. 06-18.

A közleményben azt is leírták: a Soproni Vízmű Zrt. a bekötési és a vízmérő aknában található mellékvízmérők leolvasását végzi. A lakásokban található mellékvízmérők leolvasását továbbra is szünetelteti.

A szolgáltató arra kéri a fogyasztókat: segítsék a társaság munkáját azzal, hogy a leolvasók által kihelyezett értesítőkön található telefonszámon a fenti időszakokban bediktálják mellékvízmérőjük mérőállását. Amennyiben a leolvasó nem elérhető, szíveskedjenek társaság ügyfélszolgálatához fordulni, vagy egyszeri regisztrációt követően a szolgáltató on-line mérőállás-bejelentés felületét igénybe venni.

Amennyiben a leolvasás sikertelen, és nem érkezik közölt mérőállás sem, akkor a felhasználási helyre továbbra is részszámlát állítanak ki, a minimum számlaérték figyelembevétele mellett. Részszámlát csak abban az esetben állítanak ki, ha az abban szereplő átalányok összevont összege általános forgalmi adó nélkül meghaladja a 3.600 Ft-ot - kivéve elektronikus számla, illetve locsolómérős kapcsolat esetében.

Borítókép: illusztráció

Legnépszerűbb cikkek