| 2022. december. 9. | 1 perc olvasás

A sportszervezetek munkáját köszönték meg

Sportvezetőket fogadtak a Városházán péntek délután. A sportszervezeti évzárón elhangzott: a város ezekben a nehéz időkben is kitart a sportegyesületek mellett.

„Több mint 80 sportegyesület van a leghűségesebb városban, szép sikerekkel. A mai napon megsüvegeljük a civil szervezetek teljesítményét, és köszönetet mondunk munkájukért. Sopron nemzeti sportváros, utánpótlássport-, versenysport- és szabadidősport-egyesületekből is számos működik a városban, mindegyikük fontos szerepet tölt be a sportéletében

- mondta el nyitóbeszédében dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere.

Fotó: Griechisch Tamás

„Remek találkozási lehetőség az egyesületi vezetőknek ez az évzáró, meg tudjuk beszélni a mögöttünk hagyott évet, illetve a jövőről is fontos párbeszédeket folytathatunk - emelte ki az esemény legfőbb célját Gáncs Krisztián, a Shotokan Tigrisek Se elnöke.

Köszönetet mondott az egyesületek munkájáért Csiszár Szabolcs alpolgármester is. A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség nevében Kósa István elnök emléklapot adott át Kovács Miklós rendőr alezredesnek, valamint Vig József Attilának, a Soproni Polgárőr Egyesület elnökének a sporteseményeken nyújtott segítségükért.

Az esemény folytatásában Bolodár Zoltán, a Soproni Múzeum fotó-adattárosa tartott előadást. A sportszervezetek képviselői mellett Barcza Attila, Sopron és térségének országgyűlési képviselője, dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek is részt vettek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek