| 2022. április. 21. | 1 perc olvasás

A tavalyi évet értékelték a Soproni Rendőrkapitányságon

A rendőrkapitányság 2021. évben végzett tevékenységéről számolt be dr. Herczeg Zoltán r. alezredes kapitányságvezető. A Soproni Rendőrkapitányság vezetője 2022. április 20-án ünnepélyes állománygyűlésen tartotta meg a tavalyi évet értékelő beszédét. Az értekezlet elöljárója dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábonok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt.

Dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredes kapitányságvezető tájékoztatójában elmondta, hogy a 2021-ben kitűzött célok meghatározásánál olyan szempontok kerültek előtérbe, amelyek a lakosság biztonságérzetének a növelését szolgálták, és ezek ez évi fenntartása, szükség szerinti javítása továbbra is a cél.

forrás: Soproni Rendőrkapitányság

A 2020-as évhez képest csökkent az összes regisztrált bűncselekmények száma, amellett hogy jelentős mértékben nőtt a nyomozási és felderítési eredményesség mutatója, lényegesen hatékonyabban léptek fel az illegális migrációval szemben, zökkenőmentesen látták el a pandémiás helyzet okozta rendkívüli feladatokat, és több alkalommal hajtottak végre fokozott közúti ellenőrzéseket a balesetek megelőzése érdekében.

forrás: Soproni Rendőrkapitányság

Dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok főkapitány gratulált a kapitányság dolgozóinak. Hangsúlyozta, hogy a Soproni Rendőrkapitányság a megyében kimagasló eredményeket ért el, ezért szervezeti tevékenységét a főkapitányság kiválóra minősítette. A 2022-re hasonló eredmények elérését kívánta, amely az új Rendészeti Integrált Központ által biztosított, a minőségi munkavégzéshez méltó környezetben valósulhat meg.

forrás: Soproni Rendőrkapitányság

 

Legnépszerűbb cikkek