| 2019. június. 12. | 1 perc olvasás

A testnevelő tanárokat köszöntötték

Baráti hangulatú összejövetelen köszönte meg a testnevelő tanárok e tanévi munkáját a Sportfelügyeleti Csoport szerdán. A találkozón elbúcsúztattak két nyugdíjba vonuló pedagógust.

- 5-6 éve kezdtük el szorosabbra fűzni a kapcsolatot a testnevelő tanárok és a Sportfelügyeleti Csoport között. Nagyon fontos a pedagógusok munkája és az is, hogy azok akik előremozdítják a sportéletet, a gyerekekkel foglalkoznak egy jó közösséget alkossanak - mondta Csiszár Szabolcs sportfelügyelő.

Két nyugdíjba vonuló kollégától búcsúztak a jelenlévők: Pintér Miklóstól, a Deák Téri Általános Iskola tanárától és Sejber István Sopron Sportjáért-díjas pedagógustól, aki 40 év után vonul nyugállományba a Lackner Kristóf Általános Iskolából.

Dr. Simon István alpolgármester a köszöntésen elmondta: a jól elvégzett munka örömével vághatnak neki a nyári szünidőnek és felkészülésnek a tanárok. Megköszönte a testnevelők munkáját, hogy minden egyes nap mozgásra késztetik és a helyes, sportos életre nevelik a fiatalokat az iskolai testnevelés keretei között.

Legnépszerűbb cikkek