| 2020. szeptember. 12. | 1 perc olvasás

A világ legviccesebb képei között az ágfalvi Kránitz Roland fotója

Az év legviccesebb természetfotója verseny döntősei között szerepel a Soproni Fotóklub tagjának képe, amely az ‘O Sole Mio’ címet viseli. A Comedy Wildlife Photography Awards a beérkezett felvételekből kiválasztott 44-et, amely bekerült a döntőbe és ezzel Rolandnak is minden esélye megvan a végső győzelemre.

Minden évben megválasztják a közönségdíjast is, ami online szavazás alapján dől el. Kránitz Roland vicces képére is lehet voksolni, amelyet bárki megtehet ezen a linken.  

‘O Sole Mio’
‘O Sole Mio’
fotó: Kránitz Roland
Kránitz Roland
Kránitz Roland
forrás: Soproni Fotóklub

Kránitz Roland, a Soproni Fotóklub weboldalán a következőket írja magáról: „Sárváron születtem 1973 12 09-én. Családommal korábban Sopronban laktunk, s immár 9 éve Ágfalván élünk. A fotózással 2003 óta próbálkozom. Főbb témám a természetfotózás. „Komolyabban” 2007 óta foglalkozok ezzel a csodálatos hobbival! Canon tükörreflexes digitális gépekkel készülnek a fotóim. Kilenc önálló kiállításom volt az elmúlt évek során. Pályázatokon is megmérettetem magamat és már vannak már különdíjas képeim. 2016 óta vagyok a Soproni fotóklub tagja. Ha tehetném, mindig kinn lennék a természetben.”

Legnépszerűbb cikkek