| 2020. február. 29. | 1 perc olvasás

A VOLT Fesztivál hangulatát idézték meg a bálon

A VOLT Fesztivál hangulatát idézték meg idén a szervezők a Hermann Alice Óvoda Egyesület Bálja során. A GYIK Rendezvényházban, szombaton tartott program a szórakozás mellett a jótékonyságról is szólt.

Már a bál elején tartott zenés-táncos produkció is hamisítatlan fesztiválhangulatot teremtett a GYIK Rendezvényközpontba. A szervezők minden évben egy fő vonal köré építik fel a rendezvényt. - Az idén a VOLT Fesztivált választottuk, ami régi vágyunk volt – tudtuk meg Nádasné Erdei Andreától, a Hermann Alice Óvoda vezetőjétől. - Az épületben ma éjjel minden a népszerű zenés rendezvényt idézi. A dekorációk, a műsor, a beléptetőrendszer és a karszalagok egyaránt. Volt már egyébként többfajta rendezvényünk is, például Oscar-díj átadást és magyar estet is megjelenítettünk a vendégek szórakoztatására – fűzte hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

A mulatság évről-évre egyre népszerűbb a résztvevők körében, ugyanis itt önfeledten és stílusosan tudnak szórakozni – a rendezvénynek azonban van egy másik, nemesebb küldetése is: a program során befolyt összegből készségfejlesztő játékokat vásárolnak a Hermann Alice Óvoda gyermekeinek. A rendezvényen részt vett dr. Tengölics Tamás, Sopron Önkormányzata Humánszolgáltatási Osztályának osztályvezetője is.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek