| 2017. február. 21. | 1 perc olvasás

Adományokkal segíti az Alpokalja Szociális Központ működését a Hotel Sopron

Jó minőségű használati tárgyakat adományozott az Alpokalja Szociális Központnak a Hotel Sopron.

A GYSEV Zrt.-hez tartozó, négycsillagos szállodában újabb felújítási munkálatok kezdődnek, amelyek során 23 szobát modernizálnak. A helyiségek bútorzatát, függönyeit, ill. egyéb berendezési tárgyait újakra cseréli a hotel, az így feleslegessé váló, jó állapotú használati tárgyakat pedig a tómalmi úti, Alpokalja Szociális Központ részére ajánlotta fel a szálloda vezetése. 

A tárgyak között szerepel több fésülködő asztal, különböző szekrények, sötétítő függöny és váza is. Emellett konyhai eszközöket: nagy mennyiségű tányért, porcelán teáskancsókat, fémkancsókat, valamint asztali ecet és olajtartókat is a szociális intézmény rendelkezésére bocsátott a hotel.

A GYSEV Csoporthoz tartozó cégek az elmúlt években több alkalommal támogatták anyagi vagy tárgyadományokkal a soproni intézményt.

„Négycsillagos szállodától kapjuk a használati tárgyakat, ez garancia arra, hogy jó állapotú tárgyi eszközökről van szó, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat és javítják az itt élők életminőségét. Ezúton is köszönjük, hogy ismét a mi intézményünk az adomány kedvezményezettje” – mondta Dr. Baikó Erzsébet, a Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ intézményvezetője.

Legnépszerűbb cikkek