| 2017. december. 20. | 1 perc olvasás

Adományozással zárta az évet a Sopron Segít Közalapítvány

Szerdán a Sopron Segít Közalapítvány kuratóriuma nagy értékű adományt adott át a Családok Átmeneti Otthona, Gyermekek Átmeneti Otthona és a Család és Gyermekjóléti Szolgálat részére 800.000 forint értékben. A Hajléktalan Ellátó Intézet krízisautójának a feltöltéséhez pedig 100.000 forinttal járult hozzá.

Közel 900.000 forint értékű adományt adott át a Sopron Segít Közalapítvány a Családok Átmeneti Otthona, a Gyermekek Átmeneti Otthona, a Gyermekjóléti Szolgálat és a Hajléktalanokat Ellátó Intézet javára. A családok és a gyermekek tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket tartalmazó csomagot kapnak, amennyiben olyan helyzetbe kerülnek, amikor nincs lehetőségük ezeket megvásárolni. Az adományt Barcza Attila, Roth Gyuláné és Mizser Gyula a közalapítvány kuratóriumának tagjai vitték el az intézmény részére. Az élelmiszerek többsége készétel konzerv, amely azonnali fogyasztást tesz lehetővé. A Soproni Szociális Intézmény krízisautóját 100.000 forint értékben töltötték fel, élelmiszerekkel, takaróval és polifommal, amelyet a Hajléktalanokat Ellátó Intézet szakemberei vihetnek a rászorulóknak.

A Sopron Segít Közalapítvány kuratóriuma részéről Mizser Gyula elmondta:  a mostani adomány nem egy karácsonyi segélyakció, hanem egy egész éven át tartó tartalékalap, amit a szakmai vezetők az igényeknek megfelelően adhatnak tovább.


fotók:Griechisch Tamás

fotók: Griechisch Tamás

fotók: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek