| 2017. szeptember. 21. | 1 perc olvasás

Adózás, pénzügy, számvitel! Elkezdődött XI. Soproni Pénzügyi Napok

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán immáron tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az adózási–pénzügyi–számviteli szakmai konferencia.

Csütörtökön elkezdődött a kétnapos XI. Soproni Pénzügyi Napok szakmai konferencia előadássorozat.

Dr. Czeglédi Tamás dékánhelyettes köszöntőjében elmondta, hogy a pénzügyi szakma folyamatosan leköveti a változásokat, így nagy szükség van a tovább képzésre, tanulásra, amiben ez a konferencia is segíthet. Kiemelte, hogy a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar stabilan működő kar a közgazdasági oktatás területén. 


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Fodor Tamás polgármester beszédében köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy ez a színvonalas és jó konferencia tovább öregbíti Sopron városának és az egyetemnek a hírnevét is. Zárószavaiként a város megismerésére is buzdította a hallgatóságot, résztvevőket.


fotó: Griechisch Tamás

Az előadók között volt többek között Dr. Darák Péter a Kúria elnöke, valamint Kovács Árpád  a Költségvetési Tanács elnöke is, aki a kezdetek óta résztevője a soproni pénzügyi konferenciának.


fotó: Griechisch Tamás

Az idei konferencia fő témája az információs aszimmetria a pénzügyekben, a számvitelben, valamint információs aszimmetria a tanácsadásban. Csütörtökön és pénteken kreditpontos szakmai továbbképzést tartanak, valamint tudományos szekciót is szerveztek, ahol PhD hallgatók és oktatók, valamint kutatók mutatták be szakmai területeiket, aktuális kutatásaikat.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek