| 2018. december. 16. | 1 perc olvasás

Advent 3. gyertyáját is meggyújtották a Jerevánon

Advent 3. vasárnapján a Jereván Lakótelep Településrészi Önkormányzata jótékonysági könyvvásárt szervezett a Cédrus Könyvkereskedés támogatásával, és az öröm gyertyáját is meggyújtották.

A vártnál is nagyobb érdeklődés övezte a könyvvásárt – mondta el Tóth Éva a Jerevánon tartott könyvvásár kezdeményezője. Az önkormányzati képviselő hozzátette: szépirodalmi kötetek, versantológiák, értékes  gyermekkönyvek, népszerű regény-sorozatok, ismeretterjesztő könyvek, albumok, mind igényes kiadványok, antikvár könyvek  találtak gazdára hihetetlenül  nagyon kedvezményes áron. 

Olyanokhoz hozták el a soproni könyvesbolt kínálatát, akik nem biztos, hogy azt a Belvárosban fel tudják keresni. Az ünnepi hétvégén a Jereváni Lővéri Nyugdíjas Klub felemelő, bensőséges hangulatú verses-zenés ünnepi műsort adott a harmadik adventi gyertyagyújtás vasárnapján. 

A Jereván lakótelep adventi koszorúján a gyertyát Tóth Éva, a településrészi Önkormányzat elnöke gyújtotta meg, köszöntőt dr. Koltai Miklósné a Nyugdíjasklub elnöke mondott.

Advent negyedik vasárnapján, december 23-án a gyertyagyújtásra és az azzal együtt tartott adventi ünnepségre a felújított Szolgáltatóház belső udvarában, a díszkivilágítás fényei között kerül sor, ahova szeretettel várnak mindenkit – mondta el Tóth Éva.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek