| 2020. november. 19. | 1 perc olvasás

Adventi rajzpályázatot hirdetett a Pro Kultúra

Egy rendhagyó évben rendhagyó játékra hívjuk a rajzolni szerető gyerekeket, hogy idén is megteljen a Fő téri Adventi kalendárium minden ablaka – ezzel a felhívással tette közzé idei rajzpályázatát a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. a Soproni Advent közösségi oldalon.

A bejegyzés szerint a korábbi évekhez hasonlóan várják a legfeljebb 14 éves fiatalok alkotásait advent és karácsony témakörben és a 24 legjobb rajz idén is bekerül a Fő téri Adventi kalendáriumba.

Az ideális alkotás élénk színű, A3 vagy A4 méretű és a rajzlap alakjától függetlenül, lehetőleg négyzet kompozícióban készüljön. A technika idén is szabadon választható, akár digitális rajzprogrammal is készülhetnek az alkotások.

A szervezők azt is kérik, hogy a rajzoló a nevét és az életkorát is tüntesse fel a munkáján.

A rajzokat idén szkennelve kérik beküldeni a [email protected] e-mail címre, legkésőbb november 25-ig.

Akinek nincs lehetősége elektronikusan elküldeni az alkotását, az bedobhatja rajzát a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ bejáratánál elhelyezett gyűjtődobozba.

A beküldött rajzokat a Soproni Advent közösségi oldalon is közzéteszik idén, gondolva azokra az emberekre, akik otthonukban maradnak. A reggeli bejegyzésekből az is kiderül majd, hogy kinek a munkája lapul aznap a Fő téri Adventi kalendárium ablaka mögött.

A munkákat idén is díjazzák. Hogy az ajándékozás is biztonságos legyen, a beküldők között kisorsolt ajándékcsomagokat postán juttatják el a nyerteseknek.

Borítókép: Sopron Média archív

Legnépszerűbb cikkek