| 2017. december. 4. | 1 perc olvasás

Adventi ünnepséget tartott a Lővéri Nyugdíjas Klub!

A Jereván lakótelepen működő nyugdíjas klub hagyományos adventi ünnepségét rendezte meg hétfőn. Az ünnepségen Dr. Simon István alpolgármester is köszöntötte a közösség tagjait.

Dr. Simon István alpolgármester köszöntő beszédében elsőként felidézte, hogy a nyugdíjas klub helyisége több területen is megszépült az elmúlt időszakban és önkormányzati forrásból több kárt is helyre tudtak állítani az épületen. Gratulált a nyugdíjas klub idei Humanitás díjához is.

Az alpolgármester összefoglalta Sopron és környékének jelentősebb beruházásait, külön kitérve a Jereván programra is. Kiemelte a belváros megújítását, az útfelújítások folyamatos kivitelezését, sportközpontok, a kórház felújítását. Kitért a közeljövőben megvalósuló gyorsforgalmi út megépítésére, amely mind azt a célt szolgálja, hogy a Leghűségesebb város lakói is még szebb, jobb és élhetőbb körülmények között élhessenek. 

A beszédet követően Dr. Koltai Miklósné a klub vezetője ajándékokkal köszöntötte a vendégeket. A hétfői köszöntőn jelent volt a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke Tóth Éva és Csiszár Ákos valamint Dr. Magas László képviselők is.

A köszöntők után a nyugdíjasok a karácsony szellemében ünnepi műsort is bemutattak, közös dallal, énekkel téve szebbé az ünnepvárást. Az adventi ünnepségnek már évtizedes hagyománya van a klub életében, hisz minden jelentősebb személyes és közös ünnepről megemlékeznek programjaik során. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek