| 2023. december. 12. | 1 perc olvasás

Adventköszöntő délután a Ciklámen Nyugdíjas Klubnál

Adventköszöntő eseményt tartott a Ciklámen Nyugdíjas Klub a Jereván lakótelepen kedden délután. A résztvevőket különböző édes és sós süteményekkel várták.

A nyugdíjasklub tagjait meglátogatta dr. Farkas Ciprián polgármester, aki elmondta: mindig öröm idősekkel beszélgetni a város ügyeit érintő kérdésekről.

Több nyugdíjas klub is működik a városban, igyekszem tartani velük a kapcsolatot. Jó soproni idős polgárokkal beszélgetni, tapasztalatot és eszmét cserélni. Számos kérdésre tudnak rávilágítani, jó kérdéseket tudnak feltenni, ezért aztán mindig öröm az, amikor idős emberek körében beszélgethetünk a város ügyeit érintő kérdésekről.

– mondta el dr. Farkas Ciprián polgármester.

A klub egy éve alakult egyesületté, azóta is nagyon aktívan részt vesz a Jereván közéletében, kulturális életében, az intézmények közötti kapcsolatteremtésben.

Fotó: Hidegh András
Nagyon nagy öröm a Jerevánon, hogy sok olyan egyesület és közösség van, akik összetartóan fontosnak tartják a lakótelep életét.

- mondta el a SopronMedia kérdésére Tóth Éva városi tanácsnok, a Jereván Lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek