| 2019. december. 12. | 1 perc olvasás

Ajándékokkal teszik szebbé a karácsonyt

Minőségi élelmiszerrel és meglepetést tartalmazó csomagokkal, valamint 10 ezer forintos utalvánnyal tette szebbé a szerény körülmények között élő felnőttek karácsonyát Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az ajándékokat csütörtökön adták át a Széchenyi István Gimnáziumban.

A házigazda intézmény kulturális műsorával is köszöntötték a rendezvény vendégeit. Ennek során az ünnephez kapcsolódó meghitt dallamok csengtek fel a Széchenyi István Gimnázium dísztermében.

A karácsonyváró ünnepségen Sopron Önkormányzata nevében Csiszár Szabolcs köszöntötte a résztvevőket. Az alpolgármester kiemelte: a jótékonyság, embertársaink segítése nem csak nemes gesztus, hanem felelősség is.

- Sopron városa mindig is híres volt arról, hogy összefogott a rászorulók érdekében – emelte ki az alpolgármester. - Így, az ünnepvárás időszakában nyitottabbak vagyunk a szeretetre, amikor az egymásra figyelésre és az ünnep lényegére koncentrálunk – fűzte hozzá.

Az ajándékcsomagokból Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, valamint Csiszár Szabolcs alpolgármester is adott át a vendégeknek. Az összesen 74 táskákba minőségi élelmiszerek mellett meglepetést is tettek a szervezők. Emellett 10 ezer forint értékű utalvánnyal is hozzájárultak a meghívottak karácsonyához.  

Legnépszerűbb cikkek