| 2021. december. 3. | 1 perc olvasás

Ajándékozz családot karácsonyra!

A Soproni Petőfi Színház társulatának tagjai közös fotókkal népszerűsítik a gazdára, örökbefogadásra váró háziállatokat a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesülettel együttműködésben. A művészek, Horváth Renáta, Kiss Noró, Marosszéki Tamás, Rudolf Teréz, Simon Andrea, Szőcs Erika és Szupper Fanni szerették volna úgy megmutatni az általuk választott kutyákat, macskákat, hogy karácsonyra mindegyik szerető családra találjon. 

A Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. szeptemberben szervezte meg a Lénárd-napot az Identitás pályázat keretében. Pongráczné Várnai Mária önkormányzati képviselő régi vágyaként jött létre egy ilyen típusú rendezvény a Kurucdomb, korábbi nevén a Lénárdhegy lábánál. Lénárdnak sokféle patronátusa volt: állatok orvosa; a lovak, kovácsok, pásztorok védőszentje.

A rendezvény célja többek között az volt, hogy felhívja a figyelmet a háziállatokkal való együttélés szabályaira, gondozásukra, értékükre. Ennek keretében vett részt az eseményen a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesületet. Ők a bajbajutott állatokat segítik, elkötelezettek abban, hogy az örökbefogadásra váró állatok gazdát találjanak.
Az esemény adta az ötletet Seregély Dóra marketing igazgatónak, hogy a Soproni Petőfi Színház művészei segítsék az egyesület munkáját. A társulat tagjai állatbarátok, sokan otthon is tartanak házikedvencet, így azonnal és örömmel vállalták, hogy közös fotók elkészítésével segítsenek otthonra találni a gazdára váró kutyáknak, macskáknak. Így születtek meg a fényképek, melyeket a színház és az egyesület facebook oldalán lehet megtekinteni. A fotókat a Soproni lesifotós, a The Visual Sopron Magazin tulajdonosa, a művészek frizuráját Kukorelly Brigitta készítette. 

Aki szeretne örökbe fogadni és családot ajándékozni valamelyik kutyának vagy cicának, kérjük keresse a Nektek Ugatunk Egyesület vezetőjét Tölli-Molnár Beátát a következő számon: +36 20 213 5062. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek