Akikre büszkék vagyunk – Sikeres tanulóit köszöntötte a Soproni Szakképzési Centrum

A nemzetközi és országos versenyeken szép eredményeket elért diákokat köszöntötték a Soproni Szakképzési Centrumban szerdán. Összesen 28 tanuló vehetett át kitüntetést és tanáraikat, szakoktatókat is díjaztak. A sikeres tanulók például szolgálhatnak a következő generáció számára is.

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara és a Soproni Szakképzési Centrum közösen dolgozik a szakképzés népszerűsítéséért – mondta el Králik Tibor a Szakképzési Centrum főigazgatója - szerinte egy jó szakma felér egy diplomával.


fotó: Griechisch Tamás

A szakképzés népszerűsítésére a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara is kiemelt figyelmet fordít – Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a gazdaság motorját adja a szakképzés.


fotó: Griechisch Tamás

A szervezők szerint fontos elismerni a különböző megmérettetésen jól teljesítő tanulókat, hiszen ők mutatnak példát a következő generációknak. A Soproni Szakképzési Centrum hat tagintézményének diákjai szívesen vesznek részt különböző versenyeken, ahol rendszerint szép eredményeket érnek el. Králik Tibor főigazgató mindegyik tanulóra büszke, akik elindulnak egy-egy megmérettetésen, hiszen ők többet teljesítenek a kötelezőnél.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek