| 2022. március. 4. | 2 perc olvasás

Állampapír-nyereményjáték a Kincstárnál

Népszerű befektetési lehetőség az állampapír, egyre többen vásárolják. A Kincstárnál jelenleg 530 ezer ember rendelkezik ezzel a befektetésformával. Most lehetőség nyílik arra, hogy állampapír-vásárlással nyereményjátékban vegyen részt! Győr-Moson-Sopron megyében közel 26 000-en nyitottak díjmentesen értékpapírszámlát vagy Start-számlát a Kincstárnál, közülük mintegy 1800-an az Ügyfélkapun keresztül kényelmesen, online. A megye lakosai több mint 117 milliárd forint értékben tartják megtakarításukat a Kincstárban vezetett számlán, lakossági állampapírokban, melyekből közel 7 milliárd forint található a Start-számlákon.

A sok befektetési lehetőség közül a Kincstár kizárólag állampapír-forgalmazással foglalkozik, és számos előnyös feltételt, valamint kényelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek:

  • A Kincstárnál díjmentes a számlavezetés
  • Pénzügyeit online is intézheti: a Mobilkincstár és Webkincstár kényelmi szolgáltatások segítségével gyorsan, biztonságosan vásárolhat állampapírt, és kezelheti befektetéseit
  • Valamennyi forgalomban lévő állampapírt megvásárolhatja vagy eladhatja a Kincstárban, így a két legmagasabb hozamú lakossági állampapírt is:
    • a Babakötvényt, amely a gyermekek életkezdéséhez biztosít magas – 8,1% – hozamú és több módon támogatott befektetési lehetőséget;
    • a Prémium Magyar Állampapírt, amelyből az 5 éves futamidejű sorozat aktuális kamata 6,6%.

Hogyan nyerhet számlanyitással vagy állampapír-vásárlással?

Állampapír-vásárlással úgy nyerhet állampapírt, ha 2022. február 1. és március 31. között új értékpapírszámlát vagy Kincstári Start-értékpapírszámlát nyit Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárnál, és legalább 100 ezer forintért vesz állampapírt. Az új befektetők között 25 utalványt sorsolnak ki egyenként 100.000 forint értékben

 

A Kincstár jelenlegi ügyfeleinek is megéri, ha most növelik megtakarításaikat. Ez esetben annyi a teendője, hogy a már meglévő értékpapírszámlájára vagy gyermeke Kincstári Start-számlájára elhelyez legalább 100 ezer forintot a nyereményjáték időszaka alatt. Ezzel megnyerheti az 50, egyenként 50.000 forint értékű utalvány egyikét, amelyet a Kincstárnál állampapír vásárlására fordíthat.

 

Hogyan lehet otthonról értékpapírszámlát nyitni?

A www.magyarorszag.hu oldalon a PÉNZÜGY menüpont alatt ki kell választani a BEFEKTETÉSEK, MEGTAKARÍTÁSOK, HITELEK kategóriát, ahol megtalálható mind a normál értékpapírszámla, mind a Kincstári Start-értékpapírszámla nyitásához szükséges űrlap. Az ügytípus kiválasztása után nyílik meg az Ügyfélkapu, amelyen keresztül – ha már bejelentkezett magánszemélyként – bármikor bárhonnan nyithat kincstári értékpapírszámlát.

Hol lehet személyesen értékpapírszámlát nyitni Győr-Moson-Sopron megyében?

Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 26.

Telefon: +36 (96) 314-066

E-mail: [email protected]

Értékesítési pontok:

 

Mosonmagyaróvár

Cím:  9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 2.

Nyitva tartás:

hétfő–szerda-csütörtök-péntek:               Az ügyfélfogadás szünetel

kedd:  9:00 – 15:00

Telefon: (+36-70) 198-9576

 

Sopron

Cím:   9400 Sopron, Állomás utca 2.

Nyitva tartás:

hétfő–kedd–csütörtök–péntek:                Az ügyfélfogadás szünetel

szerda: 9:00 – 16:00

Telefon:   (+36-30) 732-6126

 

Kapuvár

Cím:   9330 Kapuvár, Fő tér 1.

Nyitva tartás:

hétfő-kedd-szerda-péntek: Az ügyfélfogadás szünetel

páratlan hét csütörtök: 9:00-13:00

 

Telefon:   (+36- 70) 198-7136

Legnépszerűbb cikkek