| 2020. február. 27. | 1 perc olvasás

Állománygyűlést tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője február 27-én, csütörtökön értékelte a főkapitányság 2019. évi tevékenységét.

A megyei rendőrfőkapitány az elmúlt év feladatai közül kiemelte az erőszakos és élet elleni bűncselekmények felderítési eredményességét, a tömegeket vonzó rendezvények biztonságának színvonalát, illetve a bűnmegelőzési programok jelentőségét. Hangsúlyozta, hogy a 2019 évben elért eredmények nem valósulhattak volna meg a társszervek és együttműködő partnerek támogató munkája nélkül.

2020-ra célként fogalmazta meg a közlekedés biztonságának javítását, elsősorban a halálos közúti balesetek megelőzését. A vezető kiemelte, hogy a megyei rendőr-főkapitányság továbbra is nagy hangsúlyt fektet a lakosság szubjektív biztonságérzetének megteremtésére, amelynek érdekében tovább folytatja az előző években népszerűvé vált bűnmegelőzési programokat.

Köszönetet mondott az együttműködésért és a támogatásért, a társszerveknek, a polgárőr egyesületeknek, a civil szervezeteknek és az önkormányzatoknak.

Az értekezlet elöljárója, Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes értékelte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évi teljesítményét, meghatározta az idei év feladatait és az elérendő célokat.

Legnépszerűbb cikkek