| 2021. május. 6. | 1 perc olvasás

Apát és lányát is megszúrta

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást egy csornai férfivel szemben.

A rendőrségre 2021. május 4-én 4 óra 18 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Rábacsanakon egy családi házban szurkálás történt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves csornai férfi a volt élettársát kereste fel, és szóváltásba keveredtek egymással. A veszekedésből dulakodás alakult ki közöttük, majd az agresszív vendég a volt párját, valamint a lánya segítségére siető édesapát több alkalommal megütötte, ezt követően a nála lévő  késekkel a 41 éves nőt, valamint az őt védelmező férfit több alkalommal megszúrta. Apa és lánya a támadást követően súlyos sérülésekkel került kórházba, ahol a nyomozók őket 2021. május 5-én tudták meghallgatni.

A járőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították. A nyomozók K. Lászlót – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Legnépszerűbb cikkek