| 2019. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

Aukció az állatokért – sikeres akció Sopronban!

Különös, Sopronban indított akció mozgatta meg a napokban környékünk állatvédőit és műkedvelőit: Mayer Péter Junior tetoválóművész egy saját alkotását bocsájtotta aukcióra – a bevételből pedig a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesületet kívánta támogatni. Az aukció sikerrel zárult. Mint megtudtuk: a helyi állatbarátok fantáziája határtalan, számos más kreatív módon is támogatják az egyesületet.

- Mayer Péter Junior felkeresett minket, hogy segíteni szeretne az egyesületünknek – kezdte így Tölli-Molnár Beáta, a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület elnöke. - Nagyon örültünk a felajánlásnak, főleg, hogy egy saját keze által alkotott festményt ajánlott ajánlott fel árverésre – fűzte hozzá.

 

Az alkotás
Forrás: Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület

Az állatvédők és műkedvelők a Facebook-on licitálhattak a horizontba nyúlú szőlőföldekkel takart tájat megörökítő alkotásra. A borostyános fényben fürdő művet 33 ezer forintos indulóárral kínálták fel, végül 50 000 Ft-ot ajánlottak érte a nyertesek - Horváth Tamás és Fejes Mária.

Tölli-Molnár Beáta és Horváth Tamás az alkotással
Forrás: Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület

- Az orvosi költségeinket csökkentjük a felajánlással – tudtuk meg az elnöktől, aki hozzáfűzte: ha jótékonyságról van szó, a Sopronban és környékén élők fantáziája határtalan. - Múlt héten egy kedves támogatónk a saját kertjének termését adta el és annak egy részét átutalta a számlánkra – emelte ki Tölli-Molnár Beáta, aki nagyon hálás a felajánlásokért, ugyanis azok egytől-egyig jó célt szolgálnak.

Borítóképünk illusztráció, amelyen a Nektek Ugatun Állatvédő Egyesület gondozásában lévő gazdakereső kutya látható

Legnépszerűbb cikkek