Az 1956-os forradalomra emlékezett a Soproni Lővér Nyugdíjas Klub

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztek a Soproni Lővér Nyugdíjas Klub tagjai. A rendezvényen részt vett Tóth Éva, a Jereván Lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke, és Firtl Mátyás, Sopron és térsége korábbi országgyűlési képviselője is.

Személyes történetek, versek és az eseményeket leíró dalok is hallhatóak voltak a Soproni Lővér Nyugdíjas Klub megemlékezésén. A szervezet tagjai közül többen átélték az 1956-os eseményeket, akik saját történeteiket is elmesélik - ez még meghittebbé teszi a rendezvényt - tudtuk meg Dr. Koltai Miklósnétól,a klub elnökétől.

Az eseményen részt vett Tóth Éva, a Jereván Lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke, valamint Firtl Mátyás, Sopron és térsége korábbi országgyűlési képviselője. A rendezvényen a nyugdíjasklub tagjai megköszönték a képviselő közel három évtizedes munkáját, amelyet városunk és a környező települések fejlődéséért tett. 

A rendezvény végén Firtl Mátyás személyes élményeiről, munkájáról beszélt a jelenlévőknek, amelyet a megyei közgyűlésben és az országgyűlésben végzett.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek