Támogassa ön is a soproni kórházat adója 1%-ával!

Cukorbetegség, érrendszeri problémák, mozgásszervi betegségek. Ezek kialakulásának megelőzése érdekében nagyon fontosak a szűrővizsgálatok. Ha megfelelő időszakban ismerik fel a betegségeket, akkor könnyen kezelhetővé válik a probléma. Ebben tud bárki segíteni adója 1%-ával a Soproni Erzsébet Oktató Kórházért Alapítvánnyal karöltve.

Május 20-ig lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról. Ez azt jelenti, hogy egy kiválasztott egyház mellett egy adófelajánlás fogadására képes szervezetet is meg lehet nevezni, hogy célzottan támogathassunk egy-egy kiemelt ügyet. Az egyik ilyen tevékenység az egészségügyi szűrések elvégzése.

- Az Erzsébet Kórház teljes munkaközösségének legfőbb feladata a rendszeres előzetes szűrések elvégzése, elemzése, illetve a vizsgálatokon résztvevőkkel való konzultáció – emelte ki dr. Komornoki László, a Soproni Erzsébet Oktató Kórházért Alapítvány kuratóriumi elnök. - A szűrések ismeretében az intézmény dolgozói időben tudnak javaslatokat adni életmód, vagy étrend megváltoztatására. Így meggátolhatóak az alapbetegségek. Ez azért kiemelt feladat, mert a gyógyítás folyamatában a legfontosabb a megelőzés. A szűrések minél hatékonyabb elvégzéséhez folyamatos fejlődés, továbbképzés szükséges. Ennek érdekében nagyon fontos az adófizetők támogatása – fejtette ki.


Dr. Komornoki László, a Soproni Erzsébet Oktató Kórházért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Ebben tud sokat segíteni az, aki támogatja a Soproni Erzsébet Oktató Kórházért Alapítványt, mely évek óta fogadja a felajánlott adóforintokat. Bár a járványügyi helyzet most megváltoztatta az életet a szűrések fontossága nem változott.

- Ezúton is köszönöm az Erzsébet Kórház minden dolgozója nevében a 2019. évi 4 372 000 adóforintot, és szintén hálásak vagyunk az ez évi rendkívüli támogatásokért, amelyből 66 nagy értékű berendezést, 900 jó minőségű egyéni védőeszközt és mintegy 420 jó minőségű tesztet vásároltunk – tudtuk meg a kuratóriumi elnöktől.

Mint ismert a koronavírus megelőzéséért folytatott harcban egy hét alatt több mint 40 millió forinttal támogatták a soproni vállalkozások és magánszemélyek az Alapítványt. A rengeteg felajánlásból a Soproni Gyógyközpont működését tudják segíteni, amely a betegek javát szolgálja.

Felirat: Adószám: 18980749-1-08 

Borítókép: illusztráció 

Legnépszerűbb cikkek