| 2017. május. 8. | 1 perc olvasás

Az édesanyákat köszöntötték a szülészeten

Gyermekműsorral és virággal köszöntötték idén is a kismamákat Anyák Napja alkalmából a Soproni Gyógyközpont Szülészet-nőgyógyászati osztályán.

Magyarországon több mint 90 éve ünneplik a májusi Mária-tisztelettel összekapcsolódva az Anyák Napját. A Soproni Gyógyközpontban is hagyománya van a bensőséges hangulatú ünnepségnek. A kórház különösen fontos helyszín a babák és édesanyák közti életre szóló kötődés kialakulásában. A szakemberek nap mint nap szemtanúi annak, hogyan válnak a nőkből édesanyák, hogyan ír felül mindent az élethosszig tartó küldetés, az anyaság.
A szülészeti osztályon az édesanyákat az intézmény nevében Dr. Szilveszter Péter szülész–nőgyógyász főorvos köszöntötte. Mint fogalmazott: „Minden nő és édesanya tiszteletet érdemel a végtelen szeretetéért, gondoskodásáért és önzetlenségéért. Osztályunk minden munkatársa azon igyekezett, hogy az anyaság első napjai biztonságban, a lehető legszebben teljenek a kórházban. Legyenek Önök is bölcs és türelmes nevelői gyermekeiknek. Az anyaság sokszor erőt próbáló feladatához sok erőt és jó egészséget kívánok!”

 


fotó: Soproni Gyógyközpont

fotó: Soproni Gyógyközpont

Legnépszerűbb cikkek