Az első „Előhang” a Liszt Központban

A soproni Liszt Ferenc Kulturális Központ legújabb kezdeményezése, hogy fiatal soproni diákokat mutat be a város kultúrabarát közönségének. A sorozat címe: „Előhang – az első 5 perc siker!”

Októbertől májusig minden, a Pro Kultúra Sopron saját rendezvénye előtt színpadot, rivaldafényt és sajtónyilvánosságot, vagyis figyelmet adnak a szervezők egy-egy ifjú zenésznek, előadónak, írópalántának, leendő kutatónak vagy más területen sikeres ifjú embernek. Ez az 5 percnyi figyelem jutalom a részükre, melyet egy díszes emléklappal és egy kitüntető tablón való megjelenéssel honorálnak.

A szervezők célja az, hogy az egész város előtt büszkék lehessünk azokra a tehetséges fiatalokra, akik már most a figyelmünkre és a tapsunkra érdemesek.

A sorozat első Előhangjaként Bognár Adrián néptáncost szeretnék a város és a nyilvánosság előtt megajándékozni. Minderre a Liszt Ferenc Kulturális Központban 2018. október 1-én 16:00 órakor kerül sor, amikor az Idősek Világnapja alkalmából megnyitják a Miskakancsó kiállítást!

Legnépszerűbb cikkek