| 2020. március. 13. | 1 perc olvasás

Az Eszterháza Központ tájékoztatója zárva tartásról

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. örökséghelyszínei a látogatók, a vendégek és a munkatársai védelme érdekében, a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs ajánlásának és a rendkívüli jogrend életbelépése és a vészhelyzet elrendelésének megfelelően március 15-én, vasárnap zárva tartanak.

A koronavírus elleni védekezést szolgáló zárva tartás a fertődi Esterházy-kastély, a nagycenki Széchényi-örökség múzeumi- és rendezvény, illetve közösségi tereire vonatkozik.

A rendkívüli jogrendre való tekintettel a vészhelyzet alakulásának folyamatos figyelemmel kísérésével – amennyiben az indokolttá válik - a Társaság az örökséghelyszínei közül a fertődi Esterházy-kastély és a nagycenki Széchényi-örökség múzeumi- és rendezvény, illetve közösségi tereinek nyitva tartását módosíthatja, korlátozhatja, vagy beszüntetheti.

Az ezzel kapcsolatos változásokat, korlátozásokat a Társaság web-felületein, a sajtóban folyamatosan közzéteszi.

*A vészhelyzetre való tekintettel nyitvatartási időben kizárólag és szigorúan csak 25 fős látogatói csoportok indíthatók a kastélytúrákra.*

Részletes információkat az érdeklődők a web-es felületeken találnak:www.eszterhaza.huwww.szechenyiorokseg.hu.

Borítókép: illusztráció;

Legnépszerűbb cikkek