| 2021. január. 11. | 2 perc olvasás

Az év honlapja különdíjat kapott Sopron és a Fertő-táj turisztikai weboldala

A Magyar Marketing Szövetség az Év honlapja különdíjjal ismerte el a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. megújult weboldalát. A díjat hétfőn adták át a a Szent György utcai Tourinform Irodában.

2020 novemberében újult meg a Sopron Régió honlapja, melyet rögtön próbára is tettek a Magyar Marketing Szövetség pályázatán. A siker nem maradt el; az Év honlapja különdíjat adott a szervezet a megújult soproni internetes felületnek.

Az új weboldalon hónapokig dolgoztak a turisztikai központ munkatársai: így születhetett meg a modern, átlátható, letisztult és felhasználóbarát felület, ahol minden érdeklődő -korosztálytól függetlenül- megtalálhatja a számára érdekes programlehetőségeket.

– Azért tartottuk fontosnak, hogy minél hamarabb elkészüljön a weboldal, mert nagyon várjuk, hogy újrainduljon a turizmus, és az érdeklődők ezen a felületen keresztül, már azelőtt tájékozódhassanak a város és a régió adta lehetőségekről, hogy útnak indulnának. Az új weboldal abban is pluszt ad, hogy lehetőséget biztosít a látogatónak, hogy jelentkezzen programokra, idegenvezetésekre. Számos különlegesség is megtalálható a felületen, amely a soproniak és a visszatérő vendégek számára is kínál érdekességeket – mondta el Kovács-Gazdag Nikolett, a Sopron Régió ügyvezetője.

Kovács-Gazdag Nikoletta a Sopron Régió Turisztikai Központ ügyvezetője
Kovács-Gazdag Nikoletta a Sopron Régió Turisztikai Központ ügyvezetője
Fotó:Griechisch Tamás

A díjátadást Sopronban, szűk körben tartották meg a járványügyi helyzetre való tekintettel. Dr. Farkas Ciprián polgármester is gratulált az elismeréshez és kiemelte: „Ez a díj is egy visszaigazolása annak a munkának, amit Sopronban végzünk minden nap. Azt mutatja, hogy részletekbe menően is ügyelünk arra, hogy megfeleljünk a turisták igényeinek, hiszen egy új, informatív honlap várja a tájékozódni vágyókat. Készülünk arra az időszakra, amikor visszatérhetnek a turisták a városba. Most már komfortosabban érkezhetnek hozzák, hiszen elkészült az M85-ös gyorsforgalmi út új szakasza. Lesz is mért eljönniük Sopronba, hiszen azon túl, hogy van egy gyönyörű városunk, gyönyörű környezettel, elindul a Fertő Part beruházás is, ami egy óriási szabadidőparkot fog eredményezni a magyar partszakaszon minden környezetvédelmi és nemzetközi előírás és egyezmény betartása mellett.”


Fotó:Griechisch Tamás

Fotó:Griechisch Tamás

Fotó:Griechisch Tamás
Udvardi Krisztina, ügyvezető-helyettes és Kovács-Gazdag Nikoletta ügyvezető
Udvardi Krisztina, ügyvezető-helyettes és Kovács-Gazdag Nikoletta ügyvezető
Fotó:Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek