Az új soproni zenekar: HayDmStreet

Új zenekar hódít Sopronban, hiszen a HayDmStreetről egyre gyakrabban hallani. A formáció helyi ismert zenészekből alakult, akik korábban már sok-sok tapasztalatot szívtak magukba.

– Sopronban elég kevés olyan viszonylag nagy taglétszámú formáció működik, amely igényes, élő zenét tud játszani. Ezért gondoltunk arra, hogy mi lenne, ha létrehoznánk egy új bandát – kezdte Károlyi Szabolcs, a HayDmStreet egyik tagja A zenész hozzátette, mindannyian játszottak már korábban máshol, és egyszerűen hiányzott nekik a muzsikálás.

Szabin kívül a csapatot erősíti Prépost Kálmán billentyűs hangszereken, Márton Annamária és dr. Vigh Réka énekel, Budai Tamás basszusozik és vokálozik, Gruber Krisztián ül a dobok mögött és  egy ifjú titán, Szabó Bence gitározik. – A csapathoz hozzátartozik a mi kitűnő műszakunk: Kiss „Fidó” János Róbert, Kövesi György és Kun Erik. 

A HayDmStreet csapatával december 17-én találkozhat a közönség a Búgócsiga Akusztik Garden
A HayDmStreet csapatával december 17-én találkozhat a közönség a Búgócsiga Akusztik Garden

A HayDmStreet játszik szinte mindent, minden stílusból: – Jöhet Robbie Williams, AC/DC, Bruno Mars, vagy hogy a magyarokat említsem, Demjén Rózsitól Péterfy Boriig bármi. Bár a HayDmStreet repertoárja némiképpen eltér az „átlagtól”, ugyanis mi igyekszünk a saját szánk íze szerint formálni a nótákat – fogalmazott Szabolcs.

A névválasztás kapcsán több száz variáció eszükbe jutott a tagoknak, de mivel a próbatermük a Haydn utcában található, nem hezitáltak tovább.

Legnépszerűbb cikkek