| 2018. március. 27. | 1 perc olvasás

Az utánpótláscsapatok is előbújtak a termekből

Az egyre népszerűbb Bozsik-tornák térségünkben is kiköltözhettek végre a téli szezon után a termekből, így a labdarúgópalánták ismét szabadtéren játszhattak egymás ellen.

A hétvégén az időjárásnak is köszönhetően végre ismét a szabadban játszhattak a Bozsik-tornák keretében térségünk labdarúgó utánpótláscsapatai, amely most is nagy siker volt a gyerekek körében. 

Szombaton az Ágfalvi úti műfüves sportpályán tartott sporteseményen több csapat illetve korosztály is részt vett, így az SC. Sopron fiataljai mellett a nagycenki, sopronkövesdi, fertőszentmiklósi, kapuvári és a hegykői egyesületek is képviseltették magukat. 

A nagyon jól szervezett tornán - ahogy a Bozsik-tornákon az megszokott - nem az eredményesség a fontos, hiszen nincs is konkrét végeredmény kommunikálva, hanem a sport, a mozgás, a labdarúgás szeretet kapja a legnagyobb hangsúlyt, természetesen a Fair Play szellemében. 

A résztvevő ifjú  focisták nagyon lelkesen és az edzői utasításokat betartva igazán jó és szórakoztató mérkőzéseket játszottak, és a csillogó szemekben jó volt felfedezni azt, hogy mekkora öröm számukra az, hogy ismét a szabadban játszhatnak. 

A torna végén természetesen nem maradhatott el a jutalom sem és a hagyomány szerint minden résztvevő egy-egy csokoládéval illetve edzőik dicséretével is gazdagodott. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek