| 2021. április. 10. | 1 perc olvasás

Az utcán verekedett két ember Csornán, a rendőrség garázdaság miatt vádemelést javasol

Összeverekedett egy nő és egy férfi március 6-án Csornán a nyílt utcán. A Csornai Rendőrkapitányság garázdaság vétségében indított nyomozást és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek – tudatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint március 6-án délután egy óra körül értesítették a rendőröket arról, hogy Csornán két ember összeverekedett. A járőrök a helyszínen egy férfit és egy nőt találtak feldúlt állapotban. A 24 kokadi éves férfi elmondta, hogy a jelen lévő 30 éves szanyi barátnőjével szakítani akart, amit a nő nem tudott elfogadni, és követte őt a vasútállomásra menet. Útközben a barátnője hangosan szidalmazta, majd megrángatta és elszakította a ruháját, emellett tenyérrel többször arcon ütötte. A férfi védekezett, majd ő is megütötte a nőt.

Mivel a cselekményük az utcán a járókelőkben megbotránkoztatást, riadalmat keltett, az egyenruhások elfogták, majd előállították őket a Csornai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétsége miatt mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

Borítókép forrása: police.hu

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek