| 2021. december. 23. | 1 perc olvasás

Babos Tímea is ajándékot vitt a beteg gyerekeknek!

A Magyar Tenisz Szövetség a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben kezdte a hetet. Az MTSZ munkatársával, Ladányi Krisztinával együtt a játékosok is szívügyüknek érezték, hogy szebbé tegyék a beteg gyermekek karácsonyát. A szövetség kisbusza így hétfő délben begördült az onko-haematológiai osztályra, hogy átadja az ajándékokat az ünnepeket bent töltő gyerekeknek. Sütő Csilla főtitkár és Sávolt Attila szakmai igazgató számára is természetes volt, hogy részt vegyenek a kezdeményezésben, így ők is jelen voltak az ünnepi csomagok átnyújtásakor.

Az adományozás ötletgazdája, Ladányi Krisztina a könnyeivel küszködve mondott néhány szót, amikor meglátta, mennyi csomag gyűlt össze:
„Nagyon örülök, hogy közös erővel ilyen nemes gesztust tudtunk megvalósítani, ugyanis elég ritkán fordul elő, hogy egy sportszövetség ennyi és ilyen szintű szeretet nyújtson a beteg gyerekeknek.”

Babos Tímea és Piros Zsombor is maga vásárolta meg és csomagolta be ajándékát. A nemes cél érdekében mindig partner női teniszezőnk mosolygós kedvvel, ám mégis kicsit szomorúan lépett ki a kórházból, ugyanis a COVID-helyzet miatt nem tudták személyesen átadni a csomagokat.

„Boldog vagyok, hogy az MTSZ és Ladányi Kriszta gondoltak erre, de azt azért sajnálom, hogy nem találkozhattunk a gyerekekkel. Tegnap még fel is hívtam Krisztát, hogy nem lehetne-e valahogyan megoldani, hogy láthassuk a gyermeki mosolyukat, de sajnos a koronavírus ezt nem teszi most lehetővé. Mindig örömmel állok elébe, ha bárhol, bármikor tudok segíteni, és dolgozunk azon, hogy a jövőben pont az ilyen kezdeményezések miatt létrejöhessen egy Babos Tímea Alapítvány. Addig is remélem, minél többször tudok majd segíteni” – mondta Babos Tímea, aki itthon tölti majd az ünnepeket.


fotó: Babos Tímea Facebook oldala

Borítókép; Babos Tímea Facebook oldala 

Legnépszerűbb cikkek