| 2021. augusztus. 21. | 1 perc olvasás

Babos Tímea nem indul idén a US Openen

A profi sportoló - Wimbledonban szerzett sérülése miatt - nem tud indulni a rangos eseményen, amelyen 2011 óta minden évben részt vett.

- Annyi mindent tudnék írni, de megpróbálom rövidre fogni, mert fáj leírni ezeket a mondatokat. Ma valami olyat kellett tennem, amit a karrierem során még sosem! - Így kezdte Babos Tímea azt a Facebook-bejegyzést, amelyben megosztotta rajongóival, hogy lemondta a szereplését egy Grand Slam tornán,  így nem tud részt venni az idei US Openen. 

Mint azt tudjuk, Babos Wimbledonban elesett és komolyan megsérült, ezért nem tudott indulni a tokiói olimpián sem. Az élsportoló nem látja előre, hogy mikor tud legközelebb pályára lépni. A jelenlegi állapotának megfelelő edzéseken és rehabilitáción vesz részt. 

A hosszadalmas gyógyulási folyamat ellenére Timi pozitívan tekint a jövőre, hálás a rajongói biztatásokért. - Hiszem, hogy rendbe jövök, mert akarok még teniszezni, versenyezni!!! Nagyon! Ez a cél lebeg a szemem előtt, és mivel elég céltudatos ember vagyok, tudom, hogy sikerülni fog! Köszönöm, hogy gondoltok rám, hogy külditek a jó energiákat, ez is segít biztosan - írta Facebook-oldalán.

Legnépszerűbb cikkek