| 2018. január. 23. | 2 perc olvasás

Babos párosban elődöntős, vegyes párosban a legjobb nyolc között!

Elődöntős párosban az Ausztrál Openen Babos Tímea és régi-új társa, Kristina Mladenovic. Vegyes párosban a legjobb nyolc között a soproni teniszező.

A mérkőzés összefoglalója itt látható:

A magyar-francia kettősnek az első helyen kiemelt, Hlavackova, -Csan duóval kellett szembenéznie, akiket végül szoros mérkőzésen, 6:4, 0:6, 7:6-ra sikerült legyőzni. A harmadik szett kiélezett játékot hozott, de Baboséknak sikerült a fordítás, így a soproni teniszező pályafutás során először szerepelhet elődöntőben az Ausztrál Openen. A döntőbe jutásért a magyar francia kettősnek egy kínai-tajvani pároson kell túljutniuk.

forrás: YouTube, Australian Open TV


mti

„Nagyon kemény meccs volt, örülök, hogy győztünk! Rengeteg fordulat és változatosság volt végig jelen a negyeddöntőben. Nem volt egyszerű megnyerni. Örülök a továbbjutásnak! Voltak pillanatok, amikor a teniszről, volt amikor a mentális dolgokról szólt a mérkőzés. Boldog vagyok, hogy sikerült összeszednem Magam, összeszednünk Magunkat a rövidítésre és azt sikerült megnyernünk!  Ha részletesebbek akarunk lenni: az első szett tényleg a teniszről szólt. Ide-oda játszottunk, több brékkel. Szerintem ekkor mindenki jól játszott. Aztán a második játszma elején sok sanszunk volt, amelyeket nem használtunk ki. Utána felőröltek bennünket. Aztán a döntő játszma igazi ki-ki szett volt. Először mi nyertük el az adogatásukat, majd azonnal vissza is brékelt az ellenfél egy nagyon jó ritörngémmel. Utána mindenki viszonylag simán hozta a szerváját. A rövidítésben mi vezettünk 1-0-ra, majd onnan lett 1-4, aztán 6-4, 6-6, 8-6. Tényleg nagyon kemény volt, hatalmas izgalmakkal. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült továbbjutnunk az első Australian Open-negyeddöntőmből!” –olvasható Timi nyilatkozata a honlapján.

 

Bopanna-Babos vegyes páros
Bopanna-Babos vegyes páros
www.rediff.com

Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán bejutott a negyeddöntőbe vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.     A torna honlapja szerint Babosék ötödik helyen kiemelt kettőse kedden két szettben, 66 perc alatt verte a Franko Skugor, Vania King horvát, amerikai duót.

Legnépszerűbb cikkek