| 2018. január. 24. | 1 perc olvasás

Babosék megállíthatatlanok, döntőben a páros!

A soproni Babos Tímea, Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. A soproni teniszező Rohan Bopannával az oldalán vegyes párosban is elődöntős.

Az ötödik helyen kiemelt magyar-francia duó szerdán két szettben, 1 óra 20 perc alatt legyőzte a nyolcadikként rangsorolt Hszieh Szu-vej, Peng Suaj tajvani-kínai kettőst. A pénteki fináléban a tizedik helyen kiemelt román Irina Begu és Monica Niculescu vagy a másodikként rangsorolt orosz Jekatyerina Makarova és Jelena Vesznyina lesz az ellenfél.


MTI

Babos magyar idő szerint szerdán 8.30 órától a vegyespáros negyeddöntőjében is pályára lép az indiai Rohan Bopanna oldalán.

Friss:

Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán bejutott az elődöntőbe vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A torna honlapja szerint Babosék ötödik helyen kiemelt kettőse szerdán két szettben, 1 óra 13 perc alatt verte az Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal amerikai, kolumbiai duót. A találkozó az eredetileg tervezetthez képest több mint háromórás késéssel kezdődött, mert Cabal előzőleg a férfi párosban is érdekelt volt, és honfitársával, Robert Farah-val bekerült az elődöntőbe. A Cabal, Farah duó tavaly finalista volt a budapesti tornán. A 24 éves Babos néhány órával korábban bejutott a döntőbe női párosban. 

Eredmény vegyes páros, negyeddöntő: Babos Tímea, Rohan Bopanna (magyar, indiai, 5.)-Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal (amerikai, kolumbiai) 6:4, 7:6 (7-5)


www.static.toiimg.com

Legnépszerűbb cikkek