| 2019. június. 7. | 1 perc olvasás

Bajnokot avattak a kispályás labdarúgó bajnokság négy osztályában

Több mint 60 csapat vett részt idén a kispályás labdarúgó bajnokságban. A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és a Sportfelügyeleti Csoport által szervezett szezonban 800 mérkőzésnél is többet játszottak a csapatok, akik négy osztályban mérték össze tudásukat. Idén már senior játékosoknak is indult bajnokság.

Már csak néhány halasztott mérkőzés van hátra a kispályás labdarúgó bajnokságban. A szervezők az utolsó teljes játéknapot követően az osztályokban legjobban szereplőket díjazták, azaz bajnokokat avattak a Kurucdombi Sporttelepen.

Dr. Simon István alpolgármester köszöntötte a sportolókat, akiknek gratulált az egész éves teljesítményükért. Kitért a szervezők munkájára, a játékvezetők dicséretes ténykedésére és a szponzorok hozzájárulására. Dr. Simon István hozzátette, a kormányzat és a város vezetése mindent megtesz azért, hogy kitűnő körülmények várják a szabadidejükben sportolni vágyó embereket.

A díjátadáson az első három helyezett csapat vehetett át érmeket és kupát, melyet dr. Simon István alpolgármester, dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő és Kósa István a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke adott át a csapatok képviselőinek.

Idén négy osztályban és senior kategóriában küzdöttek a csapatok. A bajnokság során 800 mérkőzést játszottak, több mint 4300 gólt lőttek a csapatok, mondta Szabó György, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség kispályás szakbizottságának vezetője.

Galériánkat itt találja:   

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek