| 2017. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

Balfi Szüreti Nap 2017: Jókedv és színes programok!

Tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre Balfon a szüreti nap, ahol a traktoros felvonulás és a színes programok mellett koncerttel is várták a résztvevőket.

A nagy hagyományokkal rendelkező balfi szüreti napon - amelyre hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor - idén is a jó hangulat volt a főszerepben, ahol sok szeretettetel láttak vendégül minden érdeklődőt a szervezők. 

A településrészi önkormányzat minden esztendőben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a helyiek és a Balfra érkezők vendégek részére mindig legyen valami tartalmas program Balfon, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A balfi József Attila Művelődési Ház idén is gazdag programokat kínált és kínál a közösségnek, legyen szó kulturális, sport vagy gyermekrendezvényekről, de a hagyományoknak megfelelő programok is elmaradhatatlan eseményei Balfnak. 

A nap szüreti felvonulással kezdőtt, melyen a település apraja-nagyja is részt vett, majd a programsátorban illetve a környékén zajlottak a rendezvények.  

A szüreti napon ünnepi köszöntőt mondott Barcza Attila önkormányzati képviselő, városi tanácsnok, aki örömét fejezte ki, hogy Balfon egy igazán jó és összetartó közösség él, akik nem mellesleg a a borvidék hagyományait is megőrizve ápolják a hagyományokat. 

Hozzátette, hogy Balf a világörökségi státuszon kívül az idei évben már Magyarország kiemelt turisztikai területének is része, amely remélhetőleg tovább fogja erősíteni a település ismertségét, illetve elősegíti a turizmusból és vendéglátásból élő helyiek boldogulását.

A köszöntőt követően a fellépők és meghívott művészek színes műsora szórakoztatta a résztvevőket, amit este a Repeta együttes koncertje zárt. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek