| 2019. június. 1. | 1 perc olvasás

Bált tartott a Lions Club Sopron

A szombati Lions bálon köszönt le a 2018/2019-es elnök Kulbert Gábor, aki dr. Ocsák József alapító tagnak adta át a feladatot. A következő év jubileumi lesz a helyi jótékonysági szervezet életében, hiszen 30 éve alakult meg.

A Lions bálok sajátja, hogy egy fejezet végét és egy újabb időszak kezdetét jelentik. Ilyenkor összegzik az elmúlt év munkáját és tervezik a következő esztendőt. Kulbert Gábor leköszönő elnök is megköszönte a tagságnak a támogatást és hozzátette: eredményes évet zártak.

dr. Chrabák László a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója az eseményen hangsúlyozta: a soproni Lionok a magyarországi Lions mozgalom tartópillérei, sziklái. Olyan programokon vesznek részt, amik valóban a szolgálatról, a rászorulók megsegítéséről szólnak. A Lions mozgalom a világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági szervezete, mely minden országban jelen van, Magyarországon közel ezer fővel működik. Ez a tagság Sopronban a közelmúltban 31 hölggyel bővült, amikor megalakult a Sopron Lady Lions Club és azt is érdemes kiemelni, hogy Sopron adja a következő időszak kormányzóját Boronkay Gusztáv személyében.

Az új helyi elnök dr. Ocsák József miután átvette a tisztséget hangsúlyozta: a jótékony célú támogatások továbbra is napirenden lesznek, azonban jubileumi év lesz a következő, hisz 30 éve alapították a soproni szervezetet, ezért ünnepséget rendeznek és a tervek szerint a jubileumi bálon tartják meg az országos konvenciót.

A tagok kormányzói díjakat és különféle kitüntetéseket vettek át. A Lions bálon részt vett a város részéről Dr. Fodor Tamás polgármester is.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek