| 2021. december. 8. | 1 perc olvasás

Barcza Attila: Meg kell védenünk a gyermekeinket

Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekeket célzó LMBTQ-propagandáról. Mi úgy gondoljuk, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülők dolga – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.

A Fidesz-KDNP célja, hogy megvédje a magyar gyermekeket az LMBTQ-propagandától. Míg más országokban az emberek megkérdezése nélkül dönt a kérdésben a balliberális elit, addig mi ezúttal is az emberekre bízzuk a döntést. Amikor 2016-ban az illegális bevándorlás ügyében írtunk ki népszavazást, az akkor kapott megerősítés elég volt ahhoz, hogy nemet mondjuk a kötelező kvótákra – mondta Barcza Attila.

Sopron és a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a népszavazás segít abban, hogy nemzeti hatáskörben tartsuk a gyermekvédelmi szabályokat úgy, ahogyan azt a magyarok helyesnek tartják. A vita valójában arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeinket.

„A magyar kormány álláspontja világos: meg kell fékezni azt a propagandát, amely a gyermekeket célozza. Ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített bennünket, hiszen a válaszadók 97 százaléka ugyanígy vélekedett” – szögezte le Barcza Attila.

Brüsszel érdekeit szolgálja a magyar baloldal

Az országgyűlési képviselő elmondta, hogy a népszavazás miatt Brüsszel és a Soros-hálózat politikai hadjáratot indított Magyarország ellen. A médiatámadások és a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is zsarolni próbálja hazánkat.

„2022-ben arról is döntenünk kell, hogy milyen hatások alatt nőnek fel gyermekeink. Biztosan lesz ugyanis népszavazás a gyermekvédelemről, hiába próbálja a magyar baloldal kiszolgálni a brüsszeli elit érdekeit” – jelentette ki Barcza Attila. Az országgyűlési képviselő szerint ezt bizonyítja, hogy a baloldal európai parlamenti képviselői – Gyurcsánynéval az élen – minden LMBTQ-lobbi-előterjesztést megszavaznak Brüsszelben. Megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is, és mindent megtesznek azért, hogy tovább gerjesszék a politikai támadásokat Magyarországgal szemben. 

Legnépszerűbb cikkek