| 2017. november. 16. | 1 perc olvasás

Befejeződött a Százszorszép Bölcsőde felújítása a Jerevánon!

A közelmúltban fejeződött be Szarvkő utcai Százszorszép bölcsőde felújítása a Jereván lakótelepen, bruttó 81 millió forint értékben.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Dr. Fodor Tamás polgármester elmondta, hogy  közel  81 millió forint értékű energetikai fejlesztés által újult meg a bölcsőde.

A beruházás régóta váratott magára, mert az intézmény  állaga leromlott, a teteje helyenként beázott. A felújítás során megújult a homlokzat és a tető hőszigetelése, valamint új vízszigetelést is kapott a tetőrész. Sor került gépészeti felújításokra, fűtéskorszerűsítésre, mely magában foglalta a radiátorok korszerűsítését is. Kialakításra került az előírásoknak megfelelően az akadálymentesítés, illetve mozgássérült mellékhelyiség is.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Magas László a részönkormányzat képviselője elmondta, hogy a városrész szinte minden kap valami újat, átadásra kerül egy-egy új útszakasz, vagy éppen egy megújuló oktatási intézmény. Megköszönte Sopron Város Önkormányzatának a segítségnyújtást, melyek segítségével a városrész fejlődhet.


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen részt vett Dr. Simon István alpolgármester,  Tóth Éva  a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, Mágel Ágost, Csiszár Ákos és Barcza Attila önkormányzati képviselők is.

Az Egyesített Bölcsődék igazgatója, Kocsis Zsuzsanna az átadás alkalmával köszönetét fejezte ki, hogy az intézmény megújulhatott.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek