| 2017. augusztus. 18. | 1 perc olvasás

Beiktatták a Fabricius Endre Evangélikus Szeretetotthon új vezetőjét és lelkészét

Pénteken ünnepi istentisztelet keretében iktatták be hivatalába Kunstár Ágnest a Fabricius Endre Evangélikus Szeretetotthon új intézményvezetőjét és Lázárné Tóth Szilvia intézményi lelkészt.

A Kisfaludy utcában található intézményben az ünnepi istentiszteleten - amely során a beiktatásra is sor került - Tóth Károly lelkész igehirdetését hallgathatták meg az otthon lakói és hozzátartozóik, amely eseményen részt vett a város képviseletében Barcza Attila önkormányzati képviselő is. 

Tóth Károly a Soproni Evangélikus Egyházközség igazgató lelkésze az intézmény vezetőjét és lelkészét méltatta és felhívta a jelenlévők figyelmét a szeretet és a gondoskodás fontosságára.

A beiktatáson sor került az eskütételre, amely során Kunstár Ágnes intézményvezető és Lázárné Tóth Szilvia intézményi lelkész is fogadalmat tett. 

Kunstár Ágnes április elején került a Fabricius Endre Evangélikus Szeretetotthon élére, aki eddig szociális területen dolgozott, Lázárné Tóth Szilvia intézményi lelkész szolgálatát a székesfehérvári gyülekezetben kezdte meg beosztott lelkészként, majd több állomást követően érkezett a leghűségesebb városba. 

 


fotó: Leczovics Zsolt

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek