| 2020. november. 29. | 1 perc olvasás

Bejelentkezés az eszterházai csodavilágból: A fertődi Esterházy-kastély látványosságai

Rövid helyszíni bejelentkezésekben mutatják be a fertődi Esterházy-kastély látványosságait az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. idegenvezetői. A weben és a közösségi oldalakon közzétett posztok célja, hogy mindazok részesei lehessenek az Eszterháza csodavilága nyújtotta egyedülálló élménynek, akik a járványhelyzet miatt most csak a digitális térben tudják a kastélyt felkeresni.

A rendszeresen megjelenő tartalmakban izgalmas részletekre, kevésbé ismert érdekességekre is fény derül. Például: hogy mit keres Mulan a fertődi Esterházy-kastélyban? Vagy: milyen szörnyetegekkel küzdenek Eszterháza szökőkútjaiban?

Az első videóból megtudhatják, hogy mire használták a régmúltban a kastély díszlépcsőjét, amely manapság a páratlan barokk-rokokó épülettel való fotózkodás egyik legnépszerűbb helyszíne. A videókat a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán tekinthetik meg. Ezt a felületet mindenkinek érdemes rendszeresen felkeresnie, hiszen érdekes és változatos tartalmakat láthatnak itt az eszterházai csodavilágról.

Legnépszerűbb cikkek