| 2020. december. 10. | 1 perc olvasás

Bejglit ajándékozott a Soproni Szakképzési Centrum a Soproni Mentőállomás dolgozóinak

A Soproni Szakképzési Centrum és szakképző intézménye, a Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégium, karácsony közeledtével huszonöt rúd mákos bejglivel lepte meg az Országos Mentőszolgálat Soproni Mentőállomásának dolgozóit. Az iskola oktatói kezdeményezték a felajánlást, ezzel is kifejezve elismerésüket a mentősök elmúlt időszakban végzett megfeszített munkájáért.

A mákos bejgliket az iskola tizennégy oktatója sütötte az intézmény tankonyháján. A süteményeket a hagyományos hozzávalók mellett egy jó adag szeretettel fűszerezték. A soproni mentőállomás dolgozói örömmel és köszönettel fogadták a karácsonyi süteményeket, melyeket a vendéglátó iskola vezetése adott át december 10-én részükre.

A Soproni Szakképzési Centrum társadalmi szerepvállalásaival úgy a tavaszi, mint a mostani COVID-járvány idején is folyamatosan segíti a szociális szférában és egészségügyben dolgozókat és intézményeket. Legutóbb a Soproni Kórház részére 100 db plexi védőmaszkot készítettek és adtak át.

Legnépszerűbb cikkek