| 2023. december. 20. | 1 perc olvasás

Bejglivel lepték meg a mentőket s a tűzoltókat!

A Soproni Szakképzési Centrum és szakképző intézménye, a Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégium karácsony közeledtével mákos és diós bejglivel lepte meg a soproni mentőállomás dolgozóit, illetve a Soproni Tűzoltóság munkatársait. Az iskola oktatói kezdeményezték a felajánlást, ezzel is kifejezve elismerésüket a mentősök és tűzoltók elmúlt időszakban végzett megfeszített munkájáért.

- A cukrásztanulók sütötték a bejgliket, a kereskedő-eladók pedig a csomagolásban segítettek – mondta el Sterbenz László igazgató.

A soproni mentőállomás és tűzoltóság dolgozói örömmel és köszönettel fogadták a karácsonyi süteményeket, melyeket a vendéglátó iskola vezetése adott át.

fotó:Hidegh András

- Ez nekünk mindig egy visszajelzés a civil lakosság részéről, hogy a munkánkat jól végezzük. A karácsonyi időszakban szolgálatot teljesítő bajtársaink felé egy olyan gesztus, ami biztos nagyon jól esik nekik. Ezekkel a bejglikkel még tovább tudjuk fokozni a karácsonyi hangulatot, így talán könnyebb átvészelni ezeket a szolgálatokat – mondta el Csillag Zoltán, az OMSZ kommunikációs munkatársa.

fotó:Hidegh András
fotó:Hidegh András

 

Legnépszerűbb cikkek